Breaking dawn

Hallå, kom på att jag inte bloggat sedan i fredags. Men i lördags var jag på bio med min fina vän Emelie. Breaking dawn blev de, super bra verkligen värd att se! Jag har redan läst böckerna så vet vad som händer. Men filmerna är ändå super, annars brukar ju de ofta vara att böckerna är bättre. Men twilight filmerna är minst lika bra som film som bok :d Annars i helgen har jag bara tagit de lugnt med min älskling :* Just nu sitter jag här och kom hem för en liten stund sen, satt kvar på skolan med Ronja och Albu och ja de blev lite plugg iaf. Annars denna veckan så har vi fått reda på några prov som inte gått super bra.. Så de gjorde ju en lite mindre glad :/ Men nu ska jag iaf gå och plugga lite matte så att de går bra på de provet iaf. Sedan får vi se vad de händer för skoj. Puss!

Glad tjej!

Hallå alla de är fredag! :d
Nu är jag en frisk tjej ingen bara halsen som är lite trasig.
Blogga inte igår men igår så var jag och shoppa och träffa min kompis Felicia ett tag.
Med hem blev de två tröjor och en ny telefon :D
En iPhone 4 S!
Annars idag har de varit skolan och skulle egentligen festat i Helsingborg med ett par vänner ikväll, men måste spara lite pengar nu så får festa nästa helg istället, fast känner just nu för att bara vill "Lose the control" hihi.
Men ikväll blir de istället mys med min underbara älskling
Puss!


Sjukling..

Ligger här hemma och är sjuk, feber och en jätte huvudvärk som inte vill ge sig -.- Så idag har jag inte gjort mycket alls mest sovit och kollar One Tree Hill. Sedan har även mina fina vänner Albu och Ronja kommit på besök ett litet tag och dem får alltid en på bättre humör. Älskling kom också hit ett tag och höll mig sällskap :) Och fick även precis ett samtal av min vän Linus att biljetter till Avicii är fixat vilket gjorde mig på bättre humör :d Men nu ska jag gå och äta. Ha de bra! Puss!

Helg!

Nu är de äntligen helg vilket är väldigt skönt efter en sådan här vecka.
Och nu är även håsh provet klart vilket inte gick super bra för mig :/
Men fick sluta tidigare idag slutade vi ett tiden.
Så då gick jag och Ronja och möte upp fina Emelie och sedan blev de snacka massa skit och köpa massa gotte.
Sedan tog vi bussen i kvidinge här vi tjejer bara haft en mys kväll med massa gott, film och tjejsnack.
Men nu ska vi se skräckfilm ses imorgon.
Puss!


TORSDAG

Hallå! Blev ingen bloggning igår, men gick i skolan till 4 iaf. Sedan träffa jag mina fina vän Felicia ett litet tag och sedan spenderade jag kvällen hos min älskling. Och idag så har de mest blivit massa plugg då vi har prov imorgon.. Får se hur de går, ser inte så positivt ut. Jaja annars har jag bara dansat idag och fick även träffa min saknade vän Johanna ett tag. Som är nere på besök här i skåne från Uppsala. Klantiga som vanligt idag så påväg hem från dansen så cyklar jag och Felicia in i varandra och de slutar med att båda ramlar -.- Puss!

Plugg, plugg och hårt plugg.

Hallå! Har inte varit så aktiv här de senaste dagarna :/ Men denna veckan består av massa plugga bara. Tre prov och ett engelska prov avklarat idag, gick ganska bra. Annars idag har jag nästan bara rå pluggat en massa samhälle. Eftersom vi har samhälles prov imorgon och jag öppnade inte boken förrens idag... Jaja får hoppas på de bäst! Men nu ska jag lägga ifrån mig plugget ett tag och kolla lite desperate housewives med min syster. Puss Gagga!

Friendship

Sitter här just nu lite deprimerad över tanken att lovet snart är slut :/
Har gått super snabbt.
Annars så blir de nu släkt kalas för min del.
Och går kvällen blev de födelsdagsfirande för min fina vän Ronja en toppen kväll blev de!


Saknad!

Godmorgon, upp tidigt trots att de är lov :/ jaja har iaf precis varit hos tandläkaren vilket gick väldigt bra!
Och nu sitter jag i bilen på väg till Malmö och en hel dag med massa shopping kommer de bli.


RSS 2.0