Shopping shopping shopping !

Hallå hann inte med nån bloggning igår. Men för mig blev de iaf upp tidigt och köra till Halmstad med familjen och några vänner, spenderade några timmar på äventyrs badet där, mycket kul! Sedan efter så blev de spontan liten tripp till Ullared men hann hitta lite som fick hänga med hem iaf :)
Annars just nu sitter jag i bilen och är påväg till Helsingborg. Bloggarer sedan ha en bra dag!
Pusss


Långhelg

Hallå, har haft en skön fredag idag. Började dagen med en sovmorgon och en kort skoldag som bestod av bara två lektioner -mycket skönt!
Annars så just nu kom jag precis ur en varm och skön dusch och sitter nu i soffan och nu ska jag hålla långhelg hur skönt som helst! Ikväll väntar de bara massa fredags myspys!
Puss Gagga!


Nationella prov..

Hallå har inte blivit sådär jätte mycket bloggning nu i veckan men har inte gjort så mycket.
I tisdags så hade vi nationella prov i svenska läsförstålese och ja de gick väl hyfsat får jag hoppas och sedan på kvällen var jag och dansa, då vi blev klara med hela dansen så nu är de bara till att träna in så allt sitter tills dansföreställningen som är snart, men de ska säkert gå bra!
Annars igår så var de kort dag i skolan, så efter skolan gick jag hem och möte Felicia hos mig och vi bara tog de lugnt hela dagen, så tråkigt väder så vi kände inte för att göra något speciellt. Men på kvällen blev de finare iaf då vi hade tänk att dansa zumba men de var inställt så de blev inget med de.
Annars idag så har vi haft nationella i svenska igen, fast i dag skulle vi sitta och skriva uppstats i typ timmar. Men fick iaf sluta tidigare så just nu kom jag nästan precis hem. Så får se vad de händer för kul idag men nu ska jag plugga undan lite och senare ikväll blir de dans!
Puss Gagga!

MÅNDAG

Hallå tänkte börja blogga lite smått här igen och får se hur de går.
Idag så har de varit skolan till 4 men har varit en ganska lugn dag, då vi började med danska sedan hade vi håla i tre timmar och avslutade dagen med idrott och två små lektioner.
Annars idag ska jag plugga lite och senare träffa min fina vän Felicia och sedan blir de zumba!
Eftersom de blev så tråkigt inlägg så bjuder jag på en liten låt istället ;)

RSS 2.0